De Streekpakketwinkel.nl [Streekpakketten van (h)eerlijke streekproducten]

Bent u op zoek naar een streekpakket? Bij De Streekpakketwinkel bent u op het juiste adres voor streekpakketten!Geschenk idee

Op zoek naar een origineel geschenk? Denk dan eens aan een leuk streekpakket. Gemakkelijk vanaf thuis te bestellen en te laten bezorgen bij u of bij iemand die u wilt verrassen. Een streekpakket is een geschenk dat bij iedereen in de smaak valt. De ruime keuze in deze pakketten maakt het mogelijk om voor iedere man of vrouw een leuk geschenk te kiezen. Omdat de inhoud van de pakketten zo verschillend is, is er voor elke doelgroep wel een goed geschenk idee te vinden. In onze winkel is het trouwens ook mogelijk om uw geschenk idee helemaal zelf uit te werken en zelf een pakket samen te stellen.

Extra geschenk idee: voeg zelf nog een persoonlijk kleinigheidje toe aan het pakket, dan heeft u een echt origineel geschenk dat helemaal op de ontvanger is aangepast. Op zoek naar leuke geschenktips: op onze site vindt u streekpakketten voor elk budget met lekkere eerlijke producten aangevuld met leuke sfeerproducten. Voor elk seizoen of gelegenheid zijn er speciale pakketten.

Vindt u het ook lastig om op verjaardagen altijd weer met een origineel geschenk te komen? De nieuwe trend in de verjaardagsgeschenken zijn de streekpakketten. De streekpakketten zijn er in allerlei soorten, thema’s en voor elk budget, dus leuke geschenken voor mannen en vrouwen. Is de jarige een liefhebber van chocolade, thee, appeltaarten, pannenkoeken of lekkere streekbieren, er is voor elke jarige een passend verjaardagsgeschenk. Dus kom eens origineel voor de dag met een streekpakket als verjaardagsgeschenk. Er zijn trouwens speciale pakketten voor 50-jarigen: Abraham en Sarah. Op onze website kun je eenvoudig uit diverse pakketten in verschillende prijsklassen kiezen.


  1. Boerenklompen pakket
  2. Bierpakket DeLuxe
  3. Abraham
  4. Echt Zeeuws 4
  5. 100% Zeeuws klein