De Streekpakketwinkel.nl [Streekpakketten van (h)eerlijke streekproducten]

Bent u op zoek naar een streekpakket? Bij De Streekpakketwinkel bent u op het juiste adres voor streekpakketten!Kerstpakketten

Ieder jaar kijkt uw personeel weer uit naar een kerstpakket. Lastig om ieder jaar weer een origineel kerstpakket te bedenken dat bij iedereen in de smaak valt. Het kiezen van de kerstpakketten is dan ook niet zo eenvoudig als u iedereen wilt blij maken met een leuk kerstcadeau. Geef dit jaar dan eens een echt streekpakket als kerstpakket. Onze met zorg samengestelde streekpakketten zitten boordevol eerlijke streekproducten: puur en lekker! Aangevuld met leuke sfeeritems om er een feestelijk pakket van te maken. Er zijn speciale kerststreekpakketten maar ook tal van andere themapakketten zijn uitermate geschikt om als eindejaarsgeschenk aan uw personeel te geven. Voor de pakketten geldt geen minimum afname en natuurlijk maken wij bij grotere aantallen een aangepaste prijs voor u.

Maar ook als u een origineel kerstcadeau zoekt om iemand met de feestdagen mee te verblijden, dan is een streekpakket ook uitermate geschikt. Gemakkelijk vanaf thuis te bestellen en te laten bezorgen bij u of bij iemand die u wilt verrassen. Een streekpakket is een kerstcadeau dat bij iedereen in de smaak valt. De ruime keuze in deze geschenken maakt het mogelijk om voor iedere man of vrouw een leuk kerstgeschenk te kiezen. Omdat de inhoud van de kerstpakketten zo verschillend is, is er voor elke doelgroep wel een goed kerstgeschenk idee te vinden. In onze winkel is het trouwens ook mogelijk om uw kerstcadeau idee helemaal zelf uit te werken en zelf een pakket samen te stellen. Extra cadeautip: voeg zelf nog een persoonlijk kleinigheidje toe aan het pakket, dan heeft u een echt origineel kado dat helemaal op de ontvanger is aangepast.  Op zoek naar leuke cadeautips: op onze site vindt u streekpakketten voor elk budget met lekkere eerlijke producten aangevuld met leuke sfeerproducten. Voor elk seizoen of gelegenheid zijn er speciale pakketten.


  1. Echt Zeeuws 3
  2. 100% Zeeuws klein
  3. Opkikkertje
  4. Zeeuwse knoop groot
  5. Zeeuwse knoop klein