De Streekpakketwinkel.nl [Streekpakketten van (h)eerlijke streekproducten]

Bent u op zoek naar een streekpakket? Bij De Streekpakketwinkel bent u op het juiste adres voor streekpakketten!Origineel cadeau

Op zoek naar een origineel cadeau? Denk dan eens aan een leuk streekpakket. Gemakkelijk vanaf thuis te bestellen en te laten bezorgen bij u of bij iemand die u wilt verrassen. Een streekpakket is een cadeau dat bij iedereen in de smaak valt. De ruime keuze in deze cadeaus maakt het mogelijk om voor iedere man of vrouw een leuk cadeau te kiezen. Omdat de inhoud van de pakketten zo verschillend is, is er voor elke doelgroep wel een origineel cadeau te vinden. In onze winkel is het trouwens ook mogelijk om uw cadeau helemaal zelf uit te werken en zelf een pakket samen te stellen.

Extra cadeautip: voeg zelf nog een persoonlijk kleinigheidje toe aan het pakket, dan heeft u een echt origineel cadeau dat helemaal op de ontvanger is aangepast. Op zoek naar leuke cadeautips: op onze site vindt u streekpakketten voor elk budget met lekkere eerlijke producten aangevuld met leuke sfeerproducten. Voor elk seizoen of gelegenheid zijn er speciale pakketten.

Vindt u het lastig om op verjaardagen altijd weer met een origineel cadeau te komen? De nieuwe trend in de cadeaus zijn de streekpakketten. De streekpakketten zijn er in allerlei soorten, thema’s en voor elk budget, dus leuke cadeaus voor mannen en vrouwen. Is de jarige een liefhebber van chocolade, thee, appeltaarten, pannenkoeken of lekkere streekbieren, er is voor elke jarige een passend cadeau. Dus kom eens origineel voor de dag met een streekpakket als adeau. Er zijn trouwens speciale pakketten voor 50-jarigen: Abraham en Sarah. Op onze website kun je eenvoudig uit diverse pakketten in verschillende prijsklassen kiezen.


  1. Abraham
  2. Boerenzakdoek klein
  3. Echt Zeeuws 4
  4. Sarah
  5. Ik vind je zo leuk