De Streekpakketwinkel.nl [Streekpakketten van (h)eerlijke streekproducten]

Bent u op zoek naar een streekpakket? Bij De Streekpakketwinkel bent u op het juiste adres voor streekpakketten!Vaderdag cadeau

Geef je vader eens een origineel cadeau. Onze streekpakketten zijn met zorg samengesteld met pure eerlijke streekproducten. Aangevuld met een persoonlijk tintje resulteert dit in een cadeau voor mannen waar je zeker punten mee scoort. Een sfeervol vaderdag cadeau. En natuurlijk kun je er altijd zelf nog een persoonlijke noot aan toevoegen. En desgewenst leveren wij het originele cadeau bij je vader af.

Vergeet met vaderdag vooral niet je vader eens goed in het zonnetje te zetten! Een shirt, lekker luchtje, of nog veel origineler een leuk streekpakket. Op onze site vind je zeer originele vaderdag cadeaus waar vader heerlijk van zal smullen. Verras hem eens met een heerlijk chocoladepakket of is hij een echte bierliefhebber. Voor elke vader is er een passend vaderdag cadeau! Op onze site vind je voor elk budget een leuk vaderdag cadeau in de vorm van een leuk streekpakket. Bestel het eenvoudig via onze website of stel in onze winkel zelf een pakket samen geheel naar de smaak van je vader. Je kunt de pakketten trouwens ook laten bezorgen. Dus heb je echt geen tijd om je vader persoonlijk te gaan verrassen, laat dan een mooi streekpakket bezorgen.


  1. Zeeuwse knoop klein
  2. Boerenklompen pakket
  3. 100% Zeeuws Groot
  4. Opkikkertje
  5. Bio pakket