De Streekpakketwinkel.nl [Streekpakketten van (h)eerlijke streekproducten]

Bent u op zoek naar een streekpakket? Bij De Streekpakketwinkel bent u op het juiste adres voor streekpakketten!Verjaardagscadeau

Op zoek naar een origineel verjaardsagscadeau? Denk dan eens aan een leuk streekpakket. Gemakkelijk vanaf thuis te bestellen en te laten bezorgen bij u of bij iemand die u wilt verrassen. Een streekpakket is een verjaardagscadeau dat bij iedereen in de smaak valt. De ruime keuze in deze geschenken maakt het mogelijk om voor iedere man of vrouw een leuk verjaardagscadeau te kiezen. Omdat de inhoud van de pakketten zo verschillend is, is er voor elke doelgroep wel een origineel verjaardagscadeau te vinden. In onze winkel is het trouwens ook mogelijk om uw verjaardagscadeau helemaal zelf uit te werken en zelf een pakket samen te stellen.

Extra cadeautip: voeg zelf nog een persoonlijk kleinigheidje toe aan het pakket, dan heeft u een echt origineel verjaardagscadeau dat helemaal op de ontvanger is aangepast. Op zoek naar leuke cadeautips: op onze site vindt u streekpakketten voor elk budget met lekkere eerlijke producten aangevuld met leuke sfeerproducten. Voor elk seizoen of gelegenheid zijn er speciale pakketten.

Vindt u het lastig om op verjaardagen altijd weer met een origineel verjaardagscadeau te komen? De nieuwe trend in de verjaadagscadeaus zijn de streekpakketten. De streekpakketten zijn er in allerlei soorten, thema’s en voor elk budget, dus leuke verjaardagscadeaus voor mannen en vrouwen. Is de jarige een liefhebber van chocolade, thee, appeltaarten, pannenkoeken of lekkere streekbieren, er is voor elke jarige een passend verjaardagscadeau. Dus kom eens origineel voor de dag met een streekpakket als verjaardagscadeau. Er zijn trouwens speciale pakketten voor 50-jarigen: Abraham en Sarah.
Op onze website kun je eenvoudig uit diverse pakketten in verschillende prijsklassen kiezen.


  1. Zeeuws Glorie
  2. 100% Zeeuws DeLuxe
  3. Boerenzakdoek klein
  4. Bio pakket
  5. Zeeuwse Knoop Cake bakken